Heysann depresjon, nå fuck off


NO MEANS FUCKING NO OKEY! LEAVE ME BE!
You can go and knock on someone else's door thank you.

Nok er nok. Seriøst det er like før jeg bare gir opp på alt.
Ingenting er slik det var. Hvis jeg er ikke deprimert for én ting er det alltid noe annet som gjør humøret mitt enda verre enn det det er. Jeg sover lenge og orker ikke å gå på forelesningene, orker ikke eksamen nå, og orker ikke å være så sosial lenger.

Ikke bare det men jeg har vært veldig følelsesløs i en lang periode nå. Hjertet mitt tåler ikke mer av det kaoset som skjer i livet mitt, eller rettere sagt den har gitt opp for lengst å bry seg om noe som helst, å være lykkelig eller trist over noe. Føler jeg har grått ut all sorgen min og spesielt all lykken jeg hadde en gang i livet.

Det har blitt så ekstremt at jeg har begynt å såre folk jeg er mest glad i, bare fordi Anja vil være en smarting som tror hun gjør det for det beste av andre. Ney smarting,det kalles for idiotisme.


Jeg trenger fri fra verden eller en psykolog, hva koster minst?

Tags:

Share:

6 comments

 1. vet:/ men har blitt litt bedre nå,ting BEGYNNER å bli bedre i hvertfall:)

  ReplyDelete
 2. Huff, kjipt å høre at du ikke har det helt bra. Hvis det er noe trøst, så har alle mennesker slike perioder. Håper du blir bedre etter hvert.

  ReplyDelete
 3. Ney jeg får ikke trøstefølelse av å tenke på andre har det slik, det er bare sørgelig egentlig. Men jeg forstår hva du vil frem til.

  Tingen er at dette er basically depresjon. Og det er ikke slik at den kommer og så går vekk igjen, den er der hele tiden og i tillegg til problemene jeg har hatt så samler alt seg. Jeg liker ikke å klage men må få det ut på en eller annen måte.

  Tusen takk. Heldigvis har skyene begynt å trekke seg tilbake, ser et lite hint av sol^^

  ReplyDelete
 4. prøv fri fra verden. Først. Og hvis alt går til *h* så prøver du psykolog. Koster 295 hos meg i hvertfall

  ReplyDelete