Gravity is pulling me down.


La merke jeg har vært i en brainfart modus og har ikke oppdatert her på 2-3 måneder?
Det er litt gale men jeg har hatt det så hektisk i det siste. Har faktisk eksamen i morgen så istedet for å lese sitter jeg og blogger? great. Med sånn holdning blir det flaks at jeg består.
Ney nå overdriver jeg, har nå lest en god del og føler meg relativt klar(heller at jeg vil bli ferdig med driten) så har jeg eksamen på onsdag også. Og etter det tar jeg meg fri for uken for så å jobbe intenst uken etter der igjen. Føles som at livet går i en slags sirkel. Har vært litt glad igjen i noen dager men så ble det bare masse bullshit i livet igjen også er det på bunn igjen.

Det er akkurat som at noen vil ikke jeg skal være glad. Er det virkelig mye å forlange? Og ikke nok med det men jeg har vurdert å droppe japansken helt. Det er så mye stress at jeg har rett og slett ikke motivasjon for skole engang. Sørgelig.

Whatever, this shit is getting old...så!...
Jeg vil vise noen nye ting.

Blondekjole - H&M

Singlet/topp - H&M

Jakke - Vintage(nesten helt ny da)

Blondeskjørt - H&M (veldig like den hvite kjolen)

Leggvarmere - Lindex

Klokke - gave

Belte - offbrand.

Strømper - Lindex

Hale...greie - Weekday


Share:

5 comments

 1. omg, lykke til på eksamen! Går sikkert bra :) Hvordan er det å studere jap. egentlig? har jo tenkt å gjøre det samme fra neste høst.. *nysgjerrgig*

  ReplyDelete
 2. takk Ingvild:)

  Christine: hmm vel for å si det slik, det er intenst men hvis du brenner for det veldig mye da tror jeg det skal gå bra:) og vel hvis man er flink til å lese pensum slik man skal:P

  ReplyDelete
 3. Lykke til med eksamen søta~ Håper alt går bra og du er seriøst en av de jeg kjenner som studerer og leser mest, så det går fint skal jeg tro!

  Fine nye ting du har kjøpt deg, jeg elsket kjolen! :D og halen xD

  ReplyDelete
 4. takk kake:3 ferdig nå med to av eksamenene mine...håper jeg aced it >_>

  ReplyDelete