Yeah...ney? okey ney.


Jeg vet ikke hva jeg skal skrive,det er så mye som skjer nå. Har noen bilder som jeg vil poste men har aldri fått tid til den posten. Vært ute i nesten hele forrige uke. Like greit, da er tankene mine et annet sted. Slipper å tenke så mye. Av og til skulle jeg ønske jeg var en hjernedød bimbo som fikk alt servert på en sølvfat. Da ville verden sett mye greiere ut, ikke sant?

Hey emo, skal du kutte deg selv nå?

Jeg hater å fortelle folk om meg og mine problemer,spesielt ukjente folk. Men jeg bryr meg ikke lenger, dette er min blogg. Don't like it, fuck you, gå et annet sted hvis du vil lese hvordan en jente som veier 40kg vil ned til 20kg, om dietten hennes, hva hun gjorde på festen forrige helg(sikkert horet seg),om den kjekke gutten hun møtte, bla bla bla.

Jeg har bare sluttet å gi faen i alt. Menneskene rundt meg, vennene mine, familien min, verden....alt gir meg en deprimert følelse og jeg kjenner jeg begynner å bli syk igjen av dette. Har hatt for mange emo-sammenbrudd, jeg har sluttet å telle.

Hva kalles det? mentalt syk eller emosjonelt ustabil?

Tags:

Share:

3 comments

  1. try to take care ;__; You'r situation reminds me of my own. so try to hang in these little happy things you face everyday ! You are gorgeous, hopefully you know it too !

    ReplyDelete
  2. Depresjon? Ta vare på deg selv! Ganske mange får tunge og vanskelige perioder avogtil hvor det er vanskelig å holde humøret oppe. Gi deg selv lov til å slappe av litt, og ikke ta det så tungt om ting ikke går helt etter dine planer :O

    Og du er ikke mentalt syk før du begynner å hallusinere og høre stemmer ;)

    ReplyDelete